На варті Української Держави

Нам, незборимим, жити у віках,  Ми сильні духом, в прагненнях єдині.  У кожного з нас квітне на вустах:

 Героям слава!  Слава Україні!

З метою належного  відзначення  свята  Покрови  Пресвятої Богородиці, 79  річниці  створення Української повстанської армії,Дня Українського козацтва та  Дня  захисника України,  у середу 13 жовтня  2021р. у Добрянському НВК І-ІІІ ст. організовано захід під назвою «На варті Української  Держави». Свято організували та провели заступник директора з виховної роботи  Яблонська Тетяна Степанівна та педагог-організатор Андрусишин Любов Григорівна. До участі у заході були залучені учні 5-11 класів. 

Зворушливо звучали пісні патріотичного характеру: «Молитва за Україну», «Я молюся за тебе,мій сину!» у виконанні сестер Федик Каріни (11 клас) та Федик Вікторії (9 клас). На високому рівні пролунали пісні «Не твоя війна», «Буде нам з тобою що згадати»  у виконанні учениці 8  класу  Митюк Вероніки Учасники  свята виразно та емоційно  декламували патріотичні вірші. Хвилиною молитовної задуми присутні вшанували  пам’ять полеглих за волю України.

Проведення саме таких заходів сприяє знайомству  учнів з традиціями, звичаями українського народу, пробуджує почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині своєю працею та стати на захист державних інтересів країни,а також надихає кожне серце молитвою вдячності.

Опубліковано у Шкільні новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *