Ми Вам даруємо тепло своїх сердець!

Зі святом! – ледь схилились віти клена.  Зі святом! – ронить осінь жовтий лист. Зі святом! – уклонилися доземно  Всім  вчителям зірки за розум їх і хист.

Один раз на рік наближається день, коли ми вимовляємо слова  «учитель», «вихователь» згадуючи при цьому не контрольну чи домашню роботу, а квіти і добрий настрій. І що характерно для всіх – це радісні посмішки, що іскряться добротою. У п’ятницю 1 жовтня  2021 р.  у затишному, святково прибраному  приміщенні Добрянського НВК І-ІІІ ст. учні навчального закладу  зібрались для того, щоб подарувати вчителям найтепліші та найщиріші  вітання. Свято організували та провели заступник директора з виховної роботи Яблонська Т.С. та педагог-організатор Андрусишин Л.Г.. 

Учасники заходу майстерно декламували вірші, у виконанні учениці 8 класу Митюк Вероніки прозвучали пісні про шкільне життя, школу та вчителів. Веселим та цікавим був показ сценки «Якби учні були вчителями, а вчителі- учнями». Надзвичайно зворушливо прозвучали акорди та слова пісні «Берізка».   Піднесений, гарний  настрій  був забезпечений  усім присутнім.

Опубліковано у Шкільні новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *