Тиждень математики в Добрянському НВК

З метою залучення учнів до активної пізнавальної діяльності, розширення їхнього математичного кругозору, пробудження в школярів інтересу до математики з 2  по 6 березня 2020р в Добрянському НВК відбувся тиждень математики, який розпочався лінійкою, де було оголошено план проведення заходів та поставлено завдання перед учнями. В коридорах школи оформлено тематичні стенди. В цей же день було проведено конкурс для учнів 6 класу «Подорож до Мудрої Сови», де діти мали змогу випробувати свої сили у розв’язуванні нестандартних задач.

У вівторок в математичному турнірі (5 клас) змагались дві команди «Винахідливі» та «Кмітливі». Боротьба була напруженою та захоплюючою. Всі активно працювали, кожен прагнув принести якомога більше балів своїй команді. Перемогу отримала команда «Кмітливих» (капітан Лучак М.)

Те, що математика може бути веселою, несподіваною та загадковою можна було впевнитись, розглянувши виставку дитячих малюнків « З усмішкою про математику», яка була організована в середу.

Також  в цей день відбулась конференція «Математика навколо нас», яку підготували і провели учні 10-11 класів.

З метою розвитку творчих здібностей, кмітливості та зацікавленості у вивченні математики, в четвер для учнів 7-9 класів була проведена інтелектуальна гра-змагання  «Математичний КВК». Боролись дві команди «Круг» та «Формула успіху».

Захід пройшов цікаво. Діти продемонстрували кмітливість, вміння працювати в команді. Перемогу отримала команда «Круг»(капітан Пронько Д.)

Завершився тиждень шкільною лінійкою, на якій було підведено підсумки всіх конкурсів. Активних учасників та переможців нагороджено грамотами та солодкими подарунками.

Опубліковано у Uncategorized. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *