Всеукраїнська акція “День юного натураліста”

Всі члени учнівського та вчительського колективу Долинянського і Добрянського НВК не лише розуміють важливість проведення,а й беруть активну участь у Всеукраїнській акції “День юного натураліста”.Ось і в цьому році було проведено такі заходи: – з учнями початкових класів проведено акцію “Посади калину біля школи”,з метою якої було виховувати повагу і любов до країни, розширити знання про народні символи українського народу, розвивати пізнавальний інтерес.Учні розповіли про калину,вербу та її значення.

 з учнями 5-7 класів проведено операцію “Чисте подвір’я” під керівництвом вчителя біології Николи B.B.

– було проведено практичне заняття на кращу класну кімнату по озелененню.(Хлорофітіум поглинає і знешкоджує шкідливі речовини, сприяє перетворенню негативної енергії. Герань дезинфікує і ароматизує повітря,сансевієрія-поглинає оксид азоту і формальдегіди). Переможці у цій номінації класні кімнати 1-3 класів.

-учні 8-9 класів взяли участь в конкурсах на кращий осінній букет(8-9кл.), чим продемонстрували багату фантазію, згуртованність, хвилювання за результат.

Завершилася акція виховним заходом “Чари осені”(8-11кл.) Кожен клас по-своєму представив цю чарівну, мальовничу, щедру і багату на урожай пору року під приємні, неповторні осінні мелодії.Такі акції поповнюють та систематизують знання учнів про рослини рідного краю,сприяють розвитку пізнавальної активності,любові до природи, згуртовують, розкриваютьтворчі здібності дітей, збагачують народнознавчим матеріалом (прислів’я, пісні).

Опубліковано у Uncategorized. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *