Конкурс знавців української мови у Добрянському НВК

Для кожного народу дорога його мова, адже першим до нас приходить слово з колисковою материнською піснею, тихою казкою. Для нас найближчою і найріднішою є українська…

До Дня української писемності та мови в  Добрянському  НВК проведено цікавий та  пізнавальний конкурс знавців  рідної мови,учасниками  якого  були  учні  6-10 класів. Школярі поділилися  на  команди «Юні  українці» та «Мовознавці». Для визначення переможців було обрано  журі. Зміст завдань складено відповідно до чинних програм з української мови та літератури. Учасники  конкурсу  були  дуже  активними, гідно боролися, перемогу здобула команда «Юні  українці».

Проведення  таких  конкурсів є  необхідним для  того, щоб ще раз засвідчити пошану до рідного слова, продемонструвати вміння та знання у грі, заохочувати прагнення учнів продемонструвати свої знання та вміння з української мови і літератури,  розвивати навички застосовувати набуті знання в незвичних, нестандартних ситуаціях, вчити дітей культури поведінки перед глядачами, бути цікавими для присутніх.

Опубліковано у Шкільні новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *